Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول نیوز - یک مقام مسئول گفت: ممکن است کارخانه‌ای از تمامی ظرفیت بالقوه خود استفاده نکند اما هم اکنون می‌تواند با ارائه مدارک ظرفیت بالقوه خود، از سامانه بهین یاب سهمیه مواد اولیه با حجم بالایی بگیرد و در بازار آزاد بفروشد؛ این ایرادها باید رفع شود.

 

به گزارش پول نیوز، امیرحسین کاوه در خصوص وضعیت بهین یاب گفت: درگاه اطلاعات و خدمات وزارت صنعت، معدن و تجارت که به بهین یاب معروف است، اهداف متفاوتی را به عنوان یک مرکز آمار و اطلاعات دنبال می کند، این در حالی است که متاسفانه در برخی موارد دارای نواقصی است که تا این نواقص برطرف نشود، نمی توان گفت که این سامانه به اهداف خود رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر سندیکای تولیدکنندگان لوله و پروفیل فولادی در خصوص چگونگی ثبت اطلاعات روی سامانه بهین یاب وزارت صمت گفت: اطلاعاتی مانند جواز صنعتی و صدور پروانه ها و ... که در اختیار دولت است، مشکل آنچنانی ندارد اما در مورد اعلام آمار واحدهای تولیدی، طراحی به صورتی است که خود واحد تولیدی می تواند اطلاعات را به استان ارائه داده و آن ها روی سایت قرار دهند.

* آمارهای غیرواقعی

دبیر سندیکای تولیدکنندگان لوله و پروفیل فولادی با اشاره به وجود اختلاف در آمار ارائه شده و آمار واقعی تولید شرکت ها در این سامانه ادامه داد: با توجه به وجود این اختلاف‌ها، به نظر می رسد آمار و اطلاعات بهین یاب آنچنان قابل اعتماد و اعتنا نیست، چراکه در این سامانه به عنوان ملاک گرفتن سهمیه مواد اولیه، بعضا اطلاعاتی وجود دارد که به مراتب بالاتر از میزان تولید شرکت هاست.

کاوه تاکید کرد: زمانی که چنین مشکلاتی به وجود می‌آید، اطلاعات باید راستی ‌آزمایی شود، این در حالی است که برای اطلاع از صحت این اطلاعات، از سازمان صنایع استان ها باید برای بازدید واحدها اقدام کنند؛  البته این اقدام، عملی فیزیکی است در حالیکه قرار بود، بهین یاب از هرگونه اقدام فیزیکی دوری کند.

* تشکیل کارگروهی 3 جانبه

این فعال بازار فولاد اضافه کرد: پیشنهاد ما این است که در بحث راستی‌آزمایی آمار، تشکل هایی که کارخانه ها زیر نظر آنهاست وارد عمل شوند. در همین راستا در حال حاضر کارگروهی با حضور نماینده سندیکای لوله و پروفیل، وزارت صمت و تولیدکننده های مواد اولیه از جمله فولاد مبارکه تشکیل شده تا روند تولید کارخانه‌ها به صورت علمی و سختگیرانه ظرفیت‌سنجی واقعی شود؛ در حقیقت با این اقدام ظرفیت حقیقی آن ها اندازه‌گیری می شود، نه ظرفیت بالقوه ای که روی کاغذ درج شده است.

دبیر سندیکای تولیدکنندگان لوله و پروفیل فولادی افزود: ممکن است کارخانه ای ظرفیت بالقوه داشته باشد اما قسمتی از کارخانه به هر دلیلی فعال نیست، این تولیدکننده هم اکنون می تواند با ارائه مدارک ظرفیت بالقوه خود، از سامانه بهین یاب سهمیه مواد اولیه با حجم بالایی بگیرد اما در بازار آزاد بفروشد؛ با این حساب می توان گفت که بهین یاب به عنوان یک سامانه که ملاک وزارت صمت برای توزیع سهمیه در نظر گرفته شده، اطلاعات درستی ندارد، به عبارت بهتر سامانه بهین یاب وزارت صمت، اول ملاک و مرجعی برای اخذ سهمیه مواد اولیه شده و پس از درز این اشکالات بزرگ اکنون به فکر صحت یابی افتاده‌اند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: وزارت صمت سهمیه سندیکای پروفیل فولادی پول نیوز دبیر سندیکای تولیدکنندگان لوله و پروفیل فولادی سهمیه مواد اولیه سامانه بهین یاب وزارت صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۶۰۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: حبیبه هراتی با اشاره به سرانه ۶۳۰ کیلوگرمی تولید زباله در تبریز، اظهار کرد: روزانه به صورت متوسط یکهزار تن زباله از سطح شهر تبریز جمع‌آوری می‌شود .

وی افزود: در طرح جدید سازمان مدیریت پسماند، به صورت آزمونه در ۲ منطقه زعفرانیه و رشدیه، جمع اوری پسماند خانگی به صورت شبانه از ساعت ۲۱ آغاز شده است و در ادامه به سایر مناطق شهر تسری می‌یابد.

هراتی با اشاره به خلع ید پیمانکار کارخانه تولید کمپوست در سال گذشته افزود: پس از خلع ید پیمانکار کارخانه تولید کمپوست، تفکیک پسماند و تولیدات این کارخانه افزایش یافته است.

وی با اشاره به فعالیت ۲ خط ۲۵۰ تنی تولید کمپوست در این کارخانه اعلام کرد: خط سوم تولید کمپوست با ظرفیت ۳۰۰ تن در روز در سال جاری راه‌اندازی می‌شود که در مجموع ظرفیت تولید کمپوست در سازمان مدیریت پسماند به ۸۰۰ تن در روز می‌رسد.

دیگر خبرها

  • حرکت‌های جهادی کارخانه انسان‌سازی است
  • منتظر سامانه بارشی جدید باشید / بارش‌ها در جنوب و شرق کشور شدت می‌گیرد
  • افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»
  • مراقب پیامک‌های جعلی یارانه کمک‌ معیشتی باشید
  • هشدار؛ مراقب پیامک‌های جعلی یارانه باشید
  • دو هزار،‌۶ هزار، هشت هزار....فهرست کارخانه‌های احیا شده را منتشر کنید/ هر بار هزار تا زیادتر می‌شود!
  • مراقب پیامکهای جعلی یارانه کمک معیشتی باشید
  • برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز
  • هشدار اپل به آیفون‌داران: مراقب آتش‌ گرفتن گوشی خود باشید!
  • ‌آغاز فعالیت سامانه بارشی از امشب در فارس‌/ مراقب آبگرفتگی معابر باشید