Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-02@10:07:33 GMT

بهین‌یاب نیازمند جراحی اساسی است

تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۷۳۱۸۹

بهین‌یاب نیازمند جراحی اساسی است

رحیم بنامولایی عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: سامانه "بهین‌یاب" وزارت صمت نتوانسته، روند و روال در چرخه فعالیت بنگاه‌های کوچک و متوسط را بهبود بخشد و از مسیر این سامانه، کماکان افراد با توان مالی بالا با سهولت بیشتری نسبت به بنگاه‌های تولیدی امکان خرید مواد اولیه را پیدا کرده و با قیمتی بالاتر در بازار، مواد اولیه را به SME‌ها می‌فروشند که این مورد موجب نابسامانی و افزایش نرخ‌ها شده و بنگاه‌داران و سکان‌داران تولید صنایع پایین‌دست را با مشکلات عدیده‌ای مواجه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: لزوم همکاری وزارت صمت با انجمن‌ها برای اصلاح سامانه بهین‌یاب 

این فعال اقتصادی افزود: تولیدکنندگان باید به‌صورت واقعی مورد حمایت قرار گیرند و از همین منظر باید شیوه و نگرش "بهین‌یاب" تغییرات عمده‌ای داشته باشد؛ اگر مواد اولیه تولیدکننده با واسطه و قیمتی بالاتر به چرخه تولید تزریق شود، طبیعی است که "قیمت تمام‌شده" باوجود کاهش نظارت‌ها و واسپاری متولیان تنها به یک سامانه، افزایش می‌یابد و موجب نارضایتی مصرف‌کننده‌ها می‌شود.

بنامولایی به انتقاد از سایت "بهین‌یاب" ادامه داد و تصریح کرد: اطلاعات این سامانه وزارت صمت قدیمی بوده و نیاز به اصلاح و به‌روزرسانی مجدد دارد؛ داده‌های ثبت‌شده در این سامانه بر اساس اطلاعات اولیه از شرکت‌ها بوده و به‌روز نیست و قابلیت استناد و تحلیل ندارد؛ اگر اطلاعات کالا در هر استانی به‌روزرسانی شود، آنگاه مشخص می‌شود کارخانه‌ها با چه ظرفیتی کار می‌کنند.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران تأکید کرد: از سوی دیگر، نباید فراموش کرد که اطلاعات و داده‌ها در این سامانه براساس پروانه تأسیس به ثبت رسیده و یکی از دلایلی که نمی‌توان سرانه مصرف و تولید را استخراج کرد، همین داده‌های غلط است؛ اگر آمار‌ها بروز شود، بایستی سرانه مصرف را در هر زمینه و به‌صورت تخصصی استخراج کنیم و بعد میزان تولید و واردات در ترازوی سنجش قرار گیرد.

رئیس اتاق بازرگانی البرز ادامه داد: اگر میزان تولید بیش از سرانه مصرف است، باید فضا برای بازاریابی و صادرات ایجاد کرد و اگر تولید کمتر از مصرف شود، باید سرمایه‌گذاری‌های جدیدی را به این‌سو هدایت کنیم تا جلوی واردات گرفته شود و برای رسیدن به این مهم نیازمند این هستیم تا وزارت صنعت، واحدی را به‌عنوان واحد «هدایت سرمایه» با کمک بخش خصوصی، اتاق بازرگانی و انجمن‌ها ایجاد کند تا به‌صورت واقعی سرانه مصرف روزانه بررسی شود و بر این اساس، ظرفیت سرانه تولید را ارزیابی کرده و مازاد آن را صادرات کنیم.

بنا مولایی در پایان تأکید کرد: مسئولان وزارت صمت باید مجدانه با توجه به تحریم‌ها وقت بگذارند و براساس تحلیل واقعی شرایط برنامه‌ریزی کنند که این روند نیاز به پایش و به‌روزرسانی اطلاعات دارد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اتاق بازرگانی بهمن یاب وزارت صمت اتاق بازرگانی سرانه مصرف مواد اولیه وزارت صمت بهین یاب داده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۷۳۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند تحول قضایی به مثابه قانون اساسی و نقشه راه دستگاه قضایی است

به گزارش خبرنگار مهر، شهرام کرمی شامگاه چهارشنبه در نشست بررسی عملکرد شعب محاکم عمومی و انقلاب این استان طی سال ۱۴۰۲ و برنامه‌ریزی بر اساس شاخص‌های سند تحول قضائی در سال جدید که با حضور قضات محاکم عمومی و انقلاب کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: هدف از این نشست تبیین و تأکید بر ضرورت اجرایی کردن سند تحول قضائی است.

وی با تاکید بر فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص حمایت از تولیدکنندگان، جهش تولید، صیانت از سرمایه گذاری مردم، جلوگیری از رکود، بیکاری و تعطیلی واحدهای تولیدی در راستای تحقق عینی شعار سال، افزود: در سند تحول قضائی نیز حمایت از بخش تولید و فعالان اقتصادی و رفع مشکلات این حوزه به صورت خاص دیده شده است.

رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه ادامه داد: لذا دستورات قضائی که صادر می‌شود با اولویت حمایت از اشتغال و جهش تولید، نباید منجر به تعطیلی واحد تولیدی نشود.

کرمی با اشاره به برخی شاخص‌های سند تحول قضائی خواستار اجرایی کردن دقیق آنها شد و تأکید کرد: ورودی و خروجی پرونده‌ها، شعب نامتعارف و پرونده‌های مسن، اتقان آرا، صلح و سازش و مسائلی مانند تکریم ارباب رجوع و برخورد مناسب با مردم، نظم در ورود و خروج و حضور مستمر در محل کار، با جدیت مورد توجه است.

وی به سخنان مهم رئیس محترم قوه قضائیه در جلسه اخیر شورای عالی قضائی مبنی بر صدور برخی احکام اشاره کرد و گفت: از قضات می‌خواهیم نسبت به برخی از آرا و تصمیماتی که بازتاب ملی و حتی بین المللی پیدا می‌کنند، حداکثر دقت و توجه را داشته باشند.

کرمی افزود: قضات تصمیمات و احکام خود را با پیوست رسانه‌ای همراه کنند و پیش از صدور رأی، هماهنگی‌های لازم را با مرکز رسانه قوه قضائیه داشته باشند.

کد خبر 6094742

دیگر خبرها

  • سند تحول قضایی به مثابه قانون اساسی و نقشه راه دستگاه قضایی است
  • آغاز تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی
  • دستور روسیه برای افزایش تولید تسلیحات
  • چالش تازه طلا فروشان با ثبت اطلاعات
  • جنجال جدید طلافروشان
  • جاسوس آمریکایی به 22 سال حبس محکوم شد
  • محکومیت کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا به جرم جاسوسی
  • قلیان اکسیژن چیست و چه خطراتی می‌تواند داشته باشد؟
  • تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی آغاز شد
  • فوت یک پزشک بر اثر مصرف مشروبات الکلی!