Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید صمدی رئیس انجمن تولیدکنندگان ظروف یکبار مصرف در گفت وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزیگروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: سامانه‌هایی نظیر «بهین‌یاب» وزارت صمت یا هر قیمت‌گذاری دولتی، سد راه تنظیم واقعی بازار است در حالیکه درست برعکس این نگاه برای سیاست گذاری در حوزه بازار وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به تاثیر نرخ دلار در قیمت کالاها اضافه کرد: ثبات نرخ ارز، کاری دشوار است، اما اگر برای افزایش نرخ برابری ریال راهکاری قابل‌اجرا، ارائه نشود در سال آینده نیز مشکلات به‌مراتب بیشتر خواهد شد. به عبارتی زمانی که دولت اقدام به گران کردن ارز نیمایی می‌کند طبیعتاً این مسئله همانند دومینو، ریال اغلب کالاها را گران می‌کند.

این عضو اتاق بازرگانی ایران در خصوص لزوم بازنگری در سهمیه‌بندی بهین یاب بیان کرد: طبق برخی شنیده‌ها، بازنگری در سهمیه‌ها در دستور کار قرار گرفته است، ولی اقتصاد ایران هر روز یک برنامه جدید دارد و روند باثباتی را پیش نمی‌گیرد. هنوز هم برای سهمیه‌ها به اجماعی دست نیافته‌اند و همین بی‌نظمی و مشخص نبودن مصرف کنندگان واقعی از غیر واقعی یکی از عوامل اصلی نوسان نرخ مواد به شمار می رود چراکه امکان فروش مواد اولیه در بازار غیررسمی و ایجاد التهاب در بازار وجود دارد.

رئیس انجمن تولیدکنندگان ظروف یکبار مصرف معتقد است که همه این بی نظمی ها و شفاف نبودن اطلاعات تولیدکنندگان و امکان خرید آنها، دودی است که از طریق سامانه‌هایی نظیر بهین‌یاب و در سال رونق تولید به چشم تولیدکننده واقعی می‌رود.

براساس این گزارش، باوجود گذشت چند سال از راه اندازی سامانه بهین یاب وزارت صمت که وظیفه تشخیص واحدهای تولیدی مصرف کننده مواد اولیه و اختصاص سهمیه به آن ها را برعهده دارد، اما کماکان مشکلات عدیده و امکان نفوذ خریداران غیرواقعی در این سامانه انتقاد انجمن ها را در پی داشته و باید دید آیا وزات صمت عزمی جدی برای پایش اطلاعات سامانه خود که به گفته فعالان بازار به گذرگاه دلالان مبدل شده دارد یا خیر.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اقتصاد ایران وزارت صمت بهین یاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۸۴۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست باز مستاجران در عقد قرارداد اجاره / با سامانه خودنویس، دیگر نیازی به مراجعه به مشاورین امکان نیست

زمان اوج نقل و انتقالات مردم در حوزه مسکن در حال فرا رسیدن است، از همین رو بازار عقد قرارداد اجاره نیز قطعا داغ خواهد شد اما امسال تفاوتی اساسی با سال‌های قبل دارد و دیگر برخی نمی‌توانند با انحصارشان جیب مالک و مستاجر را خالی کنند. با رونمایی از سامانه خودنویس، امسال مستاجران به جای مجبور شدن به استفاده از بنگاه های املاک یا واسطه گران، اکنون می توانند عقد قرارداد اجاره ملک را مستقیماً با احراز هویت مستاجر و مالک از طریق پلت فرم خودنویس به سرانجام برسانند.

معرفی سامانه خودنویس این پتانسیل را دارد که با افزایش تعداد معاملات اجاره مسکن و کاهش نفوذ واسطه ها، بر بازار اجاره بها تأثیر چشمگیری داشته باشد. این سیستم با ارائه روشی مقرون به صرفه تر و کارآمدتر برای اجاره ملک، افراد بیشتری را تشویق می کند تا وارد بازار اجاره شوند و مکانی برای زندگی پیدا کنند. علاوه بر این، سامانه خودنویس این پتانسیل را دارد که با کنترل بیشتر بر روند اجاره، زمین بازی را برای مستاجرین یکسان کند. مستاجرین به جای اتکا به کارگزاران املاک و واسطه گران برای یافتن ملک، اکنون می توانند امور را به دست خود بگیرند و قرارداد اجاره را نیز به صورت رایگان ثبت کنند.

اقبال شاکری، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار قدس درمورد سامانه خودنویس، گفت: با سامانه خودنویس دیگر نیازی به مراجعه به مشاورین امکان و ‌دفاتر نیست. اگر طرفین به قرارداد نهایی دست یابند؛ با احراز هویت به ثبت قرارداد خواهد خواهند پرداخت و دیگر نیازی به واسطه‌گران برای عقد قرارداد اجاره نیست و به همین ترتیب مراجعه به دفاتر اسناد به حداقل می رسد.

وی اظهار کرد: قیمت سازی که دفاتر ‌و مشاورین املاک، سایت هاو آگهی ها انجام می دهند با این سامانه از بین می رود.  قیمتی که از این طریق  بیرون‌می آید حالت روانی مثبتی برای طرفین ایجاد می کنند چون احتمال دارد  مالکی خودش راضی باشد که با قیمت کمتری ملکش را اجاره بدهد ولی وقتی که ملک را در مشاورین املاک‌ اگهی می کند آنها قیمت بالا پیشنهاد می دهند و مالک هم می پذیرد.

وی بیان کرد: چون در این سامانه همه چیز ثبت می شود در داداگاه اثبات همه موارد راحت است زمان و اطلاعات است و آن طرفی که مقصر است نمی تواند ادعای دیگری کند.

وی خاطر نشان کرد:  ما تکمیل تر این سامانه را در قانون ساماندهی بازار مسکن و اجاره آوردیم. 

شاکری خاطر نشان کرد: باید این سامانه به تمام معاملات مسکن توسعه یابد و حتی برای خرید و فروش باشد. ابراز هویت متعاملین و  رضایت و سوابق متعاملین را باید بیاوریم و قدرتمندش کنیم.

دیگر خبرها

  • رونمایی از سامانه جامع بازار کار به زودی
  • ذاکری: تنها ۱۸ درصد دارایی ها به بخش خصوصی واقعی واگذار شده است/ سرمایه‌ها در دست اقلیتی متمرکز شده که امروز امکان کنترل آنها نیست / هشدار نسبت به تهی سازی ظرفیت دولت با خصوصی سازی رانتی
  • طلا فروشان باز هم زیر بار نرفتند!
  • مقاومت بازار طلا برای شفافیت
  • سهمیه ارز حج ۱۴۰۳؛ تفاوت ۱۰ میلیونی یورو دولتی و آزاد
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • جنجال جدید طلافروشان
  • کمبودی در عرضه چای نداریم
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • دست باز مستاجران در عقد قرارداد اجاره / با سامانه خودنویس، دیگر نیازی به مراجعه به مشاورین امکان نیست