Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تسنیم، وزارت صمت در حالی طی ماه های گذشته بارها بر طبل پایش اطلاعات خریداران مواد اولیه محصولات پتروشیمی و حذف تقاضای کاذب تولیدکنندگان غیرواقعی در سامانه بهین یاب کوبیده است که رییس اتحادیه صادرکنندگان چرم مصنوعی ایران ضمن اعلام اسامی برخی خریداران و دلالان مواد پتروشیمی، از پابرجایی ایرادات این سامانه انتقاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نامه، علیرضا ملک پور در حالی خواستار رسیدگی به مشکلات سهمیه بندی سامانه بهین یاب و رفع ایرادات این سامانه در تخصیص مواد اولیه به تولیدکنندگان واقعی شده که وی معتقد است تحت تاثیر تداوم مشکلات سامانه مذکور، این دلالان هستند که به جای مصرف کنندگان اقدام به خرید مواد اولیه می کنند.

طی این نامه، رییس اتحادیه صادرکنندگان چرم مصنوعی ایران در افشاگری خود نسبت به ایرادات سهمیه بندی در سامانه بهین یاب از حضور شرکت های خریدار غیرمرتبط با مصرف واقعی ماده اولیه ای به نام EPVC پتروشیمی اروند و افزایش کاذب قیمت آن تحت تاثیر رقابتی ناسالم و تخصیص این مواد به دلالان و واسطه ها به جای مصرف کنندگان واقعی، خبر داده است. به طوری که در جریان بررسی های به عمل آمده توسط این اتحادیه اسامی برخی افراد و شرکت هایی که تقریبا مصرف کننده واقعی EPVC نبوده اما دارای سهمیه بهین یاب هستند و با حضور در رقابت های خرید و ایجاد تقاضای غیرواقعی در بازار، موجب افزایش کاذب قیمت ها می شوند، شناسایی و به این وزارتخانه شده اند.

این نامه انتقادی در حالی در خصوص مشکلات به وجود آمده در ماده EPVC  به وزارت صمت ارسال شده که کمیته تخصصی تنظیم بازار پتروشیمی در جلسه اخیر خود نحوه توزیع و عرضه این محصول را اصلاح و با صدور مصوبه ای مقرر کرد پی وی سی تولید این مجتمع پتروشیمی در دسته بندی های جداگانه E و S به دارندگان بهین یاب و مرتبط توزیع گردد. اما با بررسی های به عمل آمده توسط این تشکل، متاسفانه تاکنون این امر تاکنون تحقق پیدا نکرده تا نابه سامانی و بحران در عرضه و توزیع این ماده اولیه همچنان ادامه یابد.

مشکلات تمام نشدنی بهین یاب

این گزارش می افزاید، مشکلات تمام نشدنی سامانه بهین یاب در شرایطی در برهه های زمانی مختلف سر بر می آورد که طبق گفته کارشناسان، طی چند سال گذشته نامه نگاری متعددی از سوی فعالان صنعت با وزارت صنعت، معدن و تجارت مبنی بر رفع اشکالات سامانه بهین یاب صورت گرفته، اما اطلاعات در این سامانه هنوز به شکل دقیق و براساس ظرفیت های واقعی تولیدکنندگان واقعی ثبت نشده است. به طوری که، نقایص و ایرادات این سامانه زمانی که می‌خواهیم از آن به عنوان مرجعی برای تشخیص صلاحیت خریدار استفاده کنیم، خودنمایی می کند. به این ترتیب، نتیجه آن می شود که در هر مقطعی و با شروع هر نوسانی در قیمت ها شاهد بروز التهاب در بازارها هستیم و در این شرایط تولیدکنندگان بخش پایین دستی پتروشیمی هستند که به شدت از حضور دلالان توزیع کننده مواد اولیه در بازار آزاد رنج می‌برند. آنچنان که سامانه بهین یاب از زمان راه اندازی تاکنون، دست اندازهایی در روند معاملات و کنترل بازار به وجود آورده و طی سال های اخیر موضوع صاحبان پروانه‌های صوری و تولیدکنندگان غیرواقعی و یا واحدهای تولیدی غیرفعال در این سامانه نیز باعث شده تا مواد پتروشیمی راحت‌تر و ارزان‌تر به دست واسطه‌ها برسند. اینجاست که کارشناسان و البته تولیدکنندگان صنایع پایین دست بهین یاب را گذرگاهی برای سوء‌استفاده واسطه ها و سامانه ای برای دورهمی دلالان می دانند.

جالب تر اینکه، متولی بهین‌یاب خود وزارت صنعت است، اما حل مشکلات آن را از دیگران مطالبه می‌کند و مدعی است چرا این واسطه ها در بازار حضور دارند؛ در حالی که خود وزارت صنعت مجوز حضور و ورود این افراد را داده است و افشاگری اتحادیه چرم مصنوعی ایران در اعلام اسامی شرکت ها و افرادی که تولیکننده نبوده و در این اتحادیه عضو نیستند بر تداوم این ایرادات تاکید دارد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت بورس چرم صنعت چرم بهین یاب سامانه بهین یاب مواد اولیه واسطه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۹۵۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش منفی وزارت ورزش نسبت به تغییر نام استقلال؛ این موارد باید رسما به ما اعلام شود!

اسبقیان به اخبار تغییر نام باشگاه استقلال واکنش نشان داد

طرفداری | پس از معرفی پتروشیمی خلیج فارس به عنوان مالک جدید استقلال، امروز (دهم اردیبهشت) اخباری در خصوص تغییر نام باشگاه استقلال به استقلال خلیج فارس در رسانه ها منتشر شد.

موضوع تغییر نام استقلال، واکنش شروین اسبقیان، معاون توسعه ورزش قهرمانی را در پی داشته است. او در یک گفتگوی تلویزیونی در این خصوص گفت:

این مواردی است که باید رسماً به ما اعلام شود تا ما آن را بررسی کنیم. نمی‌شود که یک نفر شایعه‌ای را مطرح کند که نام باشگاه را تغییر دهند و سپس همه به این مسئله بپردازند. چنین چیزی نیست.

تا کنون از طرف صاحبان دو باشگاه استقلال و پرسپولیس، یعنی کنسرسیوم‌های صنایع پتروشیمی و بانک‌ها، چیزی (در خصوص تغییر نام باشگاه‌ها) به صورت رسمی به وزارت ورزش و جوانان اعلام نشده است.

از دست ندهید ????????????????????????

محمد مورایس؛ نام جدید سرمربی سپاهان؟ هالند، خیلی پیشرفت کردی و در سطح چمپیونشیپ شدی! واکنش هوادار تاتنهام بعد از کری‌خوانی نافرجام برای رایس (فیلم) بنر توهین‌آمیز بازیکن اینتر علیه ستاره میلان 

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه همکاری اقتصادی بین استان‌های بوشهر و قزوین منعقد شد
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از یک دلال پتروشیمی
  • سمنان|وقتی تحریم‌ باعث کاهش هزینه مواد اولیه یک شرکت می‌شود
  • مددجویان خراسان‌جنوبی هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش به بازار عرضه کردند
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • تغییر نام استقلال جنجالی شد | وزارت ورزش واکنش نشان داد
  • واکنش منفی وزارت ورزش نسبت به تغییر نام استقلال؛ این موارد باید رسما به ما اعلام شود!
  • واکنش منفی وزارت ورزش به تغییر نام استقلال
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال
  • اعلام نتایج بررسی اولیه پذیرش بدون آزمون دکتری دانشگاه تهران