Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مرکز ملی فرش ایران گفت: امکان صدور مجوزهای تولیدی فرش دستباف از طریق سامانه بهین یاب از این هفته برای تولیدکنندگان و متقاضیان راه اندازی کارگاه های تولیدی فراهم می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان، «فرحناز رافع» گفت: امکان صدور مجوزهای تولیدی فرش دستباف از طریق سامانه بهین یاب از این هفته برای تولیدکنندگان و متقاضیان راه اندازی کارگاه های تولیدی فراهم می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تهسیل در ایجاد کسب و کارهای تولیدی، ساده سازی و ساماندهی فرآیند صدور مجوز واحدهای تولیدی یکی از اولویت های مهم در راستای تحقق جهش تولید است.

وی ادامه داد: تعدد استعلام ها برای راه اندازی کارگاه های فرش و نیاز به مراجعه حضوری متقاضی به مراکز استان‌ها یکی از مشکلات در حوزه فرش دستباف بوده است که با توجه به شیوع کرونا برای کاهش مراجعه حضوری از طریق بهین یاب برنامه ریزی کردیم و این موضوع را اجرایی نمودیم.

رییس مرکز ملی فرش ایران تصریح کرد: عدم شفافیت در برخی مدارک، عدم پوشش تمامی فعالیت های تولیدی و صنایع جانبی فرش دستباف، ضعف در شرایط تمدید و امکان و نبودن سامانه واحد برای سنجش آماری از دیگر مشکلات بود که سامانه بهین یاب سبب شد تا تمامی نواقص را بتوانیم پوشش دهیم.

رافع گفت: با همکاری مرکز نوسازی و تحول اداری وزارت صمت بازنگری دستورالعمل ها را در دستور کار قرار دادیم و با نگارش یک دستورالعمل جدید فرآیندها را کوتاه نمودیم و اکنون برای صدور مجوز واحدهای تولیدی فرش دستباف می توانیم از سامانه بهین یاب استفاده نماییم که واحد آمار معاونت طرح و برنامه وزارت خانه نیز در این حوزه بسیار ما را همیاری کردند.

نقش پررنگ تشکل های تولیدی فرش دستباف

وی نقش پررنگ تشکل های تولیدی فرش دستباف را از نقاط قوت این بازنگری در صدور مجوزها دانست و اضافه کرد: فرآیند صدور و ارزیابی مجوز با این سامانه نیاز حداقلی به مراجعه متقاضی دارد، فرآگیری فعالیتها، وحدت رویه و یکپارچه سازی و اعتبار بخشی به مجوزهای فرش دستباف و ایجاد یک بانک اطلاعاتی از دیگر مزایای این موضوع خواهد بود./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: رییس مرکز ملی فرش ایران فرش دستباف فرش تولیدی فرش دستباف سامانه بهین یاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۷۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه

پوریا خاوری مسئول برگزاری مجامع الکترونیک سپرده‌گذاری مرکزی گفت: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۷۸ مجمع به صورت الکترونیک برگزار شد که این عدد در سال ۱۴۰۲ بیش از سه برابر افزایش یافت.

مسئول برگزاری مجامع الکترونیک سپرده‌گذاری مرکزی افزود: در سال گذشته ۱۵ هزار و ۵۰۴ سهامدار از طریق درگاه یکپارچه مجمع الکترونیک «دیما» در مجامع ناشران شرکت کردند که بیشترین شرکت کننده برای مجمع شرکت "کشت و صنعت پیاذر" با ۱۴۸۶ نفر و پس از آن شرکت "معدنی و صنعتی چادر ملو" با ۱۴۶۱ شرکت کننده بود.

همچنین از ابتدای راه اندازی این درگاه تاکنون ۵۰ هزار و ۵۴۵ سهامدار با استفاده از سامانه دیما در مجامع ناشران به صورت الکترونیکی شرکت کرده‌اند.

درگاه یکپارچه مجامع الکترونیک «دیما»، جهت سهولت دسترسی کلیه سهامداران به مجامع عمومی شرکت‌های بورسی و ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار به صورت الکترونیک مهیا شده و این سامانه با بهره گیری از فناوری‌های نوین، بدون محدودیت‌های جغرافیایی، امکان برگزاری در بستری امن را برای سهامداران فراهم کرده است.

بهره گیری از بستر سجام جهت احراز هویت سهامداران، شفافیت بالا به واسطه رأی گیری الکترونیکی، امکان حضور نهاد‌های نظارتی در مجامع به روش الکترونیکی، حضور همزمان سهامداران در چند مجمع، امکان پرسش و پاسخ میان سهامداران و هیات رئیسه مجمع و وجود تالار گفتگو جهت تعاملات بین سهامداران از مزایای سامانه دیما به شمار می‌رود.

گفتنی است که سهامداران برای حضور در مجمع الکترونیک باید در سامانه سجام ثبت نام کنند تا دسترسی آن‌ها برای ورود به جلسه مجمع فعال شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • باید به تشکل‌های تولیدی و نیروی کار اولویت دهیم
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • صدور پروانه‌های ساختمانی از طریق درگاه ملی مجوز‌ها در صورت عدم رعایت مدت سه ماه
  • فراهم شدن امکان نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی
  • (ویدیو) امکان تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت در ایران!
  • امکان ذخیره‌سازی میلیو‌ن‌ها فیلم روی یک دیسک فراهم شد
  • دست باز مستاجران در عقد قرارداد اجاره / با سامانه خودنویس، دیگر نیازی به مراجعه به مشاورین امکان نیست
  • تعهد اپراتورها بر ایجاد پوشش فیبرنوری پس از صدور مجوز حفاری
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه
  • صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد