Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت ضمن اشاره به تاکید وزارت صمت بر عرضه محصولات در بورس کالا، علت این تاکید را بهره‌مندی شرکت‌های تولیدکننده فولاد از مزایای بورس عنوان کرده و اعلام کرد که در همین راستا باید کل تولید کارخانجات فولاد در بورس قیمت‌گذاری و عرضه شود.

به گزارش ایسنا، مهدی صادقی‌نیارکی در یک برنامه تلویزیونی با موضوع روند عرضه ورق لوله و پروفیل در بورس کالا، با بیان اینکه قیمت کالاهای عرضه شده در بورس، تابع مکانیسم‌های قیمت جهانی است، اظهار کرد: بنابراین نمی‌توان با عرضه کم و وجود تقاضای زیاد، قیمت را ذیل قیمت جهانی تعیین کرده و مدعی کشف قیمت باشیم و خارج از بورس با هر قیمتی که مورد نظر است عرضه را انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت)، ضمن اشاره به اینکه اصلاح این روند در دستور کار معاونت امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت بوده و مطمئناً این موضوع و فرآیند موجود ساماندهی می‌شود. تامین مواداولیه فولاد بایستی حتما ذیل سامانه بهین‌یاب و بر اساس سهمیه‌هایی که مستند بر صورت‌های مالی حسابرسی شده است؛ انجام شود. همچنین کل تقاضا باید از طریق بورس باشد و همه تولیدکنندگان فولاد نیز مکلف هستند تمام عرضه خود را از طریق بورس انجام دهند.

وی افزود: افرادی که بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار کشور در بورس، عرضه را انجام ندهند؛ ورق گرم برای تبدیل به ورق سرد به آن‌ها تحویل نخواهد شد و واحدهایی که ورق گرم خود را به بورس عرضه نکنند، به آن‌ها نیز اسلب تعلق نخواهد گرفت.

معاون امور صنایع وزارت صمت با اشاره به اینکه حدود سه ماه است که مسئولیت عرضه و تقاضای ورق فولادی به معاونت امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت واگذار شده است، گفت: باتوجه به اینکه باید میزان عرضه و تقاضا با هم دیده شوند، نمی‌شود که از مجموعه فولادسازان فقط یک شرکت محصول خود را آن هم با درصد پایین در بورس عرضه کند و برای تقاضای بالا در بورس کشف قیمت شده و تحت عنوان مچینگ خارج از این چارچوب محصولات فروخته شود. اطلاعات مربوط به روند عرضه به شکل مچینگ از شرکت فولاد مبارکه دریافت شده است.  همکاری خوبی از سوی این شرکت در روند عرضه و تقاضا شکل گرفته است.

این مقام مسئول در وزارت صمت با اعلام اینکه در حال حاضر حدود ۴۳۰ واحد از طریق مچینگ خرید می‌کنند که اصلا عضو سامانه بهین‌یاب هم نیستند، گفت: به عبارتی از مجموع ۱۰۶۶ واحدی که ورق دریافت می‌کنند، حدود ۶۰۰ واحد در بهین‌یاب بوده و الباقی فاقد کد بهین‌یاب هستند. این در حالی است که همه این واحدها باید کد بهین‌یاب دریافت می‌کردند. از زمانی که برنامه ساماندهی آغاز شده است، بیش از ۳۰۰ واحد فاقد کد را موفق شدیم که وارد مدار بهین‌یاب کنیم.

صادقی نیارکی تصریح کرد: در بخش عرضه متاسفانه همه فولادسازان عرضه خود را به طور کامل انجام نمی‌دهند و شرکت فولاد مبارکه نیز بخشی از تولیدات فولاد خود را در بورس عرضه نموده است. از سوی دیگر تقاضاست که با این عرضه کم مواجه شده و به اسم کشف قیمت و رقابتی شدن قیمت‌ها و خارج از بورس با مدل‌های خاصی محصول به فروش رسیده است.

در همین رابطه، اوایل شهریور ماه، محمدرضا کلامی-دبیر ستاد تنظیم بازار کشور- ضمن تاکید براینکه قیمت فولاد نیاز به شفاف سازی دارد و زمانی که تصمیم گرفته می‌شود که فولاد در بورس کالا عرضه شود، قطعا مهم‌ترین اولویت ما کنترل زنجیره و عرضه قطعی و الزامی آن در بورس کالا است، اعلام کرد که مقادیر تعیین شده برای شرکت‌های فولادی جهت عرضه بورس محقق نمی‌شده و این به تعادل در عرضه و تقاضا آسیب وارد کرده است؛ لذا در همین راستا با توجه به تاکید سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت، تیم ویژه‌ای در این رابطه تعیین شده که در قالب یک کمیته مشترک با حضور نمایندگان دادستانی کل کشور، تعزیرات حکومتی، سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان و سایر دستگاه‌های نظارتی به صورت هفتگی مقادیر عرضه شرکت‌های فولادی در بورس کالا را کنترل می‌کنند و هر واحدی که از مقادیر تعیین شده برای عرضه تخطی داشته باشد، حتما اعمال قانون می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فولاد عرضه فولاد در بورس بورس امور صنایع وزارت صنعت معدن و تجارت بورس کالا عرضه و تقاضا بهین یاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۵۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای نشان ملی اقتصاد مقاومتی به " شرکت آرد هشترود "

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی فرماندار هشترود در بازدید از این کارخانه به مناسبت هفته کار و کارگر گفت: این نشان ملی به خاطر فعالیت‌های کارخانه بر اساس سیاستهای کلان اقتصاد مقاومتی اعطا شده و جزو کارخانه‌های آرد نمونه استانی است که تاکنون هیچ گونه نارضایتی از آن گزارش نشده است.

فرید قشلاقی ادامه داد: کارگران نقش آفرینان اصلی تولید، توسعه و موتور محرکه و پیشران اقتصادی هستتد که مسیر رشد و اعتلای کشور در خودکفایی و رسیدن به قله‌های افتخار را هموار می‌کنند.
وی گفت: هفته کارگر، فرصتی مناسب برای یادآوری تلاش‌های ارزنده قشری است که پیامبر (صلی الله علیه و آله) بر دستان پینه بسته اش بوسه زده و ما نیز افتخارمان خدمت به این قشر ارزشمند است.

فرماندار هشترود خاطرنشان کرد: تلاش و پشتکار قشر شریف کارگر در طول سال‌ها بر کسی پوشیده نیست و در سال "جهش تولید با مشارکت مردم" این قشر زحمتکش می‌تواند همچون گذشته در مسیر تعالی و پیشرفت و خودکفایی کشور گام بردارند.

دیگر خبرها

  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • افزایش پیش‌بینی قیمت نفت به دنبال احتمال کاهش عرضه
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • اعطای نشان ملی اقتصاد مقاومتی به " شرکت آرد هشترود "
  • واگذاری شازند کاملاً شفاف و در فرآیندی قانونی بوده است
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • کنسرسیوم ریلی افغانستان زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی نیست
  • جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا اعلام شد
  • اعلام جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا
  • تولید شمش در شرکت فولاد شادگان