Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-02@03:30:46 GMT

طرح خروج فولاد از بورس مایه تعجب است

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۶۰۳۲۲

طرح خروج فولاد از بورس مایه تعجب است

​​​​​​​ مهدی صادقی نیارکی، معاون وزارت صمت طرح خروج فولاد از بورس را مایه تعجب توصیف کرد و خبر داد: در حال بازبینی سهمیه بندی‌های سامانه بهین یاب براساس صورت‌های مالی حسابرسی شده خریداران هستیم.

به گزارش سرویس بورس مشرق، مهدی صادقی نیارکی، معاون امور صنایع وزارت صمت در گفت وگو با رادیو پیام گفت: در شرایطی که ما طی دو سال گذشته با همکاری نهادهای مختلف از جمله بورس و بررسی آمارهای خرید محصولات فولادی از بورس کالا و میزان تولیدات آنها به نتایج و دستاوردهای خوبی رسیده ایم، طرح خروج فولاد از بورس کالا برای ما جای تعجب دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

تلاش دولت برای خروج فولاد از بورس کالا


وی با تاکید بر لزوم عرضه تمام محصولات فولادی در بورس کالا و انتقال کل تقاضا به این بازار گفت: طی دو سال گذشته بررسی‌های زیادی در خصوص آمار میزان خرید محصولات فولادی از بورس صورت گرفته و میزان تولید واحدهای فولادی نیز از سامانه بهین یاب دریافت کردیم. براساس این آمار ۶۳ واحد صنعتی ۷۰ درصد محصولات فولاد مبارکه را خریداری کرده اند. حالا که ما به کمک این آمار به دستاوردهای خوبی رسیده ایم و خیلی چیزها را متوجه شده ایم، اینکه می‌گویند فولاد از بورس خارج شود برای ما محل تعجب است.

وی تاکید کرد: ماهیت بورس این است که کالایی که در آن عرضه می‌شود، مشمول قیمت گذاری نمی‌شود و براساس مکانیسم قیمت‌های جهانی فروخته می‌شود. به همین دلیل باید کل عرضه محصول در برابر تقاضا قرار گیرد تا بازار به تعادل برسد؛ از این رو نمی‌توان تنها با عرضه بخشی از محصولات در بورس در مقابل تقاضای زیاد خریداران، یک محصول را کشف قیمت کنیم. ضمن اینکه در این شرایط برخی فولادسازان بخش اندکی از محصولات خود را به قیمت جهانی در بورس می‌فروشند و مابقی محصولات خود را در بازار خارج از بورس عرضه می‌کنند که ما در حال اصلاح این موضوع هستیم و مطمئن باشید که این شرایط ساماندهی می‌شود.

به گفته صادقی نیارکی، حتماً باید تمام محصولات فولادی و نه بخشی از آن، از طریق بورس عرضه شده و کل تقاضا نیز به بورس انتقال یابد. ضمن اینکه ما در حال بازبینی سهمیه‌بندی‌های سامانه بهین یاب براساس صورت‌های مالی حسابرسی شده خریداران هستیم.

وی تاکید کرد: تأمین مواد اولیه فولاد باید حتماً ذیل سامانه بهین یاب و بر اساس سهمیه‌هایی که مستند بر صورت‌های مالی حسابرسی شده است؛ انجام شود و همچنان که کل تقاضا باید از طریق بورس باشد، همه تولیدکنندگان فولاد نیز مکلف هستند تمام عرضه خود را از طریق بورس انجام دهند.

معاون امور صنایع وزارت صمت گفت: کسانی که بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار کشور در بورس عرضه را انجام ندهند، ورق گرم برای تبدیل به ورق سرد به آنها تحویل نخواهد شد و واحدهایی که ورق گرم خود را به بورس عرضه نکنند، به آنها نیز اسلب تعلق نخواهد گرفت.

وی افزود: اطلاعات مربوط به روند عرضه به شکل مچینگ از خود شرکت فولاد مبارکه دریافت شده و همکاری خوبی هم از طرف این شرکت در روند عرضه و تقاضا وجود داشته است.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قرارداد ایران و چین بورس شاخص بورس بازار بورس بورس تهران فرابورس سازمان بورس سازمان بورس و اوراق بهادار بورس کالا اخبار بورس بازار بازار سرمایه بازار سهام سهام سرمایه گذاری فولاد وزارت صمت محصولات فولادی محصولات فولاد فولاد از بورس بورس عرضه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۰۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز‌های منفی شاخص کل بورس

محمد غفوری کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در جریان معاملات امروز ۱۲ اردیبهشت بازار سرمایه شاخص کل بورس با کاهش ۳ هزار و ۹۰۱ واحدی در تراز ۲ میلیون و ۲۶۴ هزار واحدی ایستاد. شاخص کل هم وزن نیز افزایش ۴۲ واحدی در تراز ۷۵۰ هزار و ۸۴۳ واحدی قرار گرفت.

این کارشناس بازار سرمایه در ادامه اظهار کرد: حجم معاملات امروز بازار سرمایه ۶ میلیارد و ۹۰۰ میلیون برگه سهم به ارزش معاملاتی حدود ۳ هزار و ۶۱۰ میلیارد تومانی ثبت شده است. امروز همچنین ۲۳۹ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها از بازار سهام خارج شد.

او افزود: امروز ۶۰ درصد بازار به عبارتی ۴۲۴ نماد در محدوده مثبت و ۴۰ درصد در محدوده منفی به کار خود پایان پایان دادند. امروز تعداد خریداران حقیقی در بازار ۹۸ هزار کد و تعداد فروشندگان حقیقی ۱۰۴ هزار کد بود. همچنین امروز صندوق‌های با درآمد ثابت شاهد ورود بیشترین میزان نقدینگی بودند و بیشتر خروج نقدینگی حقیقی‌ها به صنعت فرآورده‌های نفتی اختصاص یافت.

غفوری می‌گوید: این روز‌ها بازار کاملا بی رمق دنبال می‌شود و بازار در حالت بی میلی است و هیچ موتور محرکی با وجود ارزان بودن بازار دیده نمی‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • تداوم خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز‌های منفی شاخص کل بورس
  • عرضه‌های امروز بورس کالا ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • ورود و خروج سهامداران درصدی ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • عرضه‌های امروز بورس کالا ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا اعلام شد
  • ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت فولاد کشور
  • اعلام جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا
  • بازار‌های صادراتی خود را در کشور‌های اروپایی توسعه می‌دهیم
  • توقف صادرات مقاطع طویل لوله و پروفیل فولادی با الزام برگشت ارز