Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-02@03:13:09 GMT

برای سرمایه‎گذاری با بهین صنعت‎ یاب مشورت کن

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۴۱۰۰۱

برای سرمایه‎گذاری با بهین صنعت‎ یاب مشورت کن

 آیا خانه، ماشین لوکس، طلا و ارز می‎خرید؟ یا در بانک سپرده‌گذاری می‎کنید؟ این راه‎ها سود مقطعی بالایی ممکن است داشته باشند، اما اگر در کسب‎وکار سرمایه‎گذاری کنید به‎چرخیدن چرخ‎های صنعت و ایجاد کارآفرینی کمک می‎کنید که در این صورت هم منفعت شخصی خواهید برد و هم سود سرمایه‌تان به جامعه خواهد رسید.

همان‎طور که می‎دانید سرمایه‌گذاری، فرآیندی استراتژیک است و توجه به آن، ضامن توسعه کشور در سطوح مختلف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این‌رو با در نظر گرفتن شرایط اقتصادی موجود در کشور، ضرورت توجه به ماهیت سرمایه‌گذاری ها در راستای توسعه اقتصادی بسیار مهم است.

شرکت دانش‎بنیان «مشاوره مدیریت و مهندسی بهین صنعت‎ یاب» از فعالان ارتقای فرهنگ صحیح سرمایه‎گذاری است و به شما کمک می‎کند تا سرمایه‎گذاری ماندگار و مطمئنی داشته باشید، سرمایه‎تان هدر نرود و به‎نوعی سرمایه شما بیمه خواهد شد.

«از همان ابتدای دوران دانشجویی در رشته مدیریت صنعتی، متوجه شدم درس‎ها و تئوری‎های دانشگاه به‎تنهایی برایم کافی نیست؛ ازاین‎رو، از همان زمان تصمیم گرفتم در حیطه رشته خودم وارد صنعت و کسب‎وکار شوم. ترم دوم بودم که در یک شرکت مشاوره کسب‎وکار به‎عنوان کارآموز مشغول فعالیت و بعد از چند ماه هم کارشناس مطالعات امکان‎سنجی آن مجموعه شدم و کم‎کم کسب‎وکار خودم را از سال ۹۳ شروع کردم.»

اینها را علیرضا حجازی ‎فر، مدیرعامل شرکت «مشاوره مدیریت و مهندسی بهین صنعت‎ یاب» به جام‎جم می‌گوید. «بهین صنعت ‎یاب» خدمات مشاوره سرمایه‎گذاری و اجرای کلیه خدمات لازم از مرحله ارائه ایده سرمایه‎گذاری تا مرحله بهره‎برداری از پروژه به متقاضیان، سرمایه‎گذاران و کارآفرینان را ارائه می‌دهد.

از علیرضا حجازی‎فر پرسیدم چه شاخصه‎هایی از شما شرکتی دانش‎بنیان ساخته است؟ وی در پاسخ به این سوال می‎گوید: «بهین صنعت‎یاب متشکل از تیمی جوان، پویا، خلاق، با انعطاف‎پذیری بالا و فارغ‎التحصیل از دانشگاه‎های مطرح کشور است. خلاقیت و ایده‎های بدیع اعضای تیم سبب شده است تا پروژه‎های موفقی را از همان ابتدا در کارنامه خود داشته باشیم، همچنین با مشتریانمان تعامل بالایی داریم و خدمات‎مان تا بعد از بهره‎برداری از پروژه نیز ادامه دارد. پیشرفت و محبوبیت رو به‎رشد بهین صنعت‎یاب، برپایه‌ چهار اصل تجربه، دانش به‎روز، کیفیت برتر و مشاور امین و تائید صلاحیت شده استوار است و هرروز بیش‌‎از پیش تلاش می‎کنیم تا رضایت سرمایه‌گذاران از بهین صنعت، پر‎رنگ‌تر شود» وی درادامه می‎افزاید: «تیم ما درتلاش است تا در سال‎های آینده به یکی از پنج مشاور برتر و امین کشور تبدیل شود و تا امروز نیز قدم‎های بلند و موثری برداشته‎ایم. به‏همین دلیل هم خوشبختانه کمتر کسب‎وکاری وجود دارد که اسم ما را نشنیده باشد.»

مشتریان بهین صنعت ‎یاب

به‎گفته حجازی‎فر، مشتریان بهین صنعت ‎یاب، می‎توانند افراد دارای سرمایه و فعالان بخش صنعتی و تولید باشند. این مجموعه برای علاقه‏مندان به سرمایه‎گذاری با هر میزان سرمایه، مطالعات بازار و اقتصادی طرح را آغاز کرده و درصورت مناسب‌بودن و توجیه‎پذیربودن بازار آن حوزه، درادامه راه و با اخذ مجوزها، مطالعات امکان‎سنجی، نوشتن طرح کسب‎وکار و ... در کنار مشتریان خواهد بود. در دسته دوم، افرادی قرار دارند که صاحب کسب‎وکار خودشان هستند و برای دریافت خدمات تکمیلی و توسعه‎ای به‎این مجموعه مراجعه می‎کنند. بهین صنعت ‎یاب نیز باتوجه به‎نیاز آنها، مشاوره ارائه می‎دهد تا بتوانند نسبت به رقبای خود مزیت رقابتی پیدا کنند.

به‏علاوه اگر صاحب ایده هستید، این شرکت ایده خام شما را در جلسات کارشناسی تخصصی به ایده‎ای پخته تبدیل خواهد کرد و برای ورود به بازار و یافتن سرمایه‎گذار همراهتان خواهد بود.

۷ حوزه فعالیت ما

بهین صنعت‎یاب تا به‏امروز حدود ۴۰۰ پروژه بانکی و غیربانکی را تجربه کرده است. طرح‌ها و مطالعات امکان‌سنجی فنی، مالی و اقتصادی تدوین شده در این مجموعه، در هفت گروه زیر جای می‎گیرد:
انرژی، نفت، گاز و پتروشیمی
مصنوعات صنعتی، برقی، الکترونیکی، ابزار دقیق و ماشین‎سازی
صنایع فلزات اساسی، کانی‌های غیر فلزی و معدن
صنایع غذایی، کشاورزی و صنایع تبدیلی
صنایع شیمیایی و دارویی
صنایع نساجی و سلولزی
خدمات، ساختمان و گردشگری
بهین صنعت‎یاب به هر پروژه از سه منظر نگاه می‎کند

مطالعات و تحقیقات بازار (اقتصادی): در این بخش مواردی مانند بررسی محصول و الزامات آن از دید مشتریان، موارد کاربرد و بازارها، قیمت فروش در بازارهای داخلی و خارجی، عرضه و تقاضای داخلی و خارجی محصول در گذشته و پیش‌بینی آینده، تعیین شکاف بازار و سهم قابل کسب، راهبردهای ورود و نفوذ در بازار بررسی خواهد شد.

مطالعات فنی و تکنیکال: در این بخش برای خلق یک محصول و خدمت به این سوالات پاسخ داده می‎شود: تولید محصول موردنظر چه فرآیندی را باید طی کند؟ به نیروهای متخصص در کدام رشته‎ها نیاز دارد؟ چه تعداد نیروی کار لازم است؟ آیا مواد اولیه دردسترس است؟ به چه فضا و مساحتی نیاز دارد؟ سایر زیرساخت‌های مورد نیاز مانند تاسیسات، تجهیزات، ساختار سازمانی مورد نیاز دردوران ساخت و بهره‌برداری، زمان‌بندی اجرای طرح و ارزیابی خطرات و ریسک‌های فنی نیز مورد بررسی دقیق قرار خواهند گرفت.

مطالعات مالی: در بخش آخر، بررسی میزان سرمایه‌گذاری، درآمدهای حاصل از فروش، هزینه‌های دوران بهره‌برداری، تعیین نحوه و مدل تامین مالی، محاسبه شاخص‌های مالی و اقتصادی نظیر دوره بازگشت سرمایه، نرخ بازده داخلی، نرخ خالص ارزش فعلی، ارزیابی خطرات و ریسک‌های مالی صورت خواهد پذیرفت. نرم‌افزار کامفار نیز برای انجام مطالعات امکان‌سنجی در این شرکت، مورد استفاده قرار می‌گیرد.
در پایان، برای هر پروژه پس از گذراندن این سه مرحله، مشخص خواهد شد آیا اجرایش در کشور یا منطقه توجیه دارد؟ آیا در کل چنین پروژه‌ای قابلیت اجرا دارد یا خیر؟

چرا سرمایه‎گذاران به‎مشاوره نیاز دارند؟

مدیرعامل این شرکت از مردم و سرمایه‎گذاران می‏ خواهد تا به‎فرهنگ مشاوره و سرمایه‏گذاری صحیح بیشتر توجه کنند و به‎این نوع از مطالعات، از جنس هزینه نگاه نکنند. زیرا با مراجعه به‎موقع به مشاوران، با هزینه‎ای بسیار اندک، از هدررفت سرمایه خود جلوگیری خواهند کرد.

حجازی‎فر در ادامه تعریف می‎کند: «مجموعه‎ای در یکی از شهرک‌های صنعتی، بدون بررسی‌های اولیه اقدام به خرید زمین، ساخت سوله‎ و نصب و راه‌اندازی ماشین‌آلات و تجهیزات خود کرده بود. درپایان عملیات فنی و ساختمانی، با ما تماس گرفت تا برای اخذ مجوز تاسیس و فعالیت به آنها مشاوره دهیم، درحالی‎که این مجوز را باید درهمان ابتدای سرمایه‌گذاری اخذ می‌کرد. درانتها به‎دلیل این‌که نوع فعالیت واحد، مغایر با ضوابط و قوانین سازمان حفاظت محیط‎زیست بود، نتوانست این مجوز را دریافت کند و متحمل ضرر اقتصادی بسیار بالایی شد.»

حجازی‎فر می‎افزاید: «خدمات ما صرفا درون‎مرزی نیست و پنج تا ۱۰درصد مشتریان ما سرمایه‎گذاران خارجی هستند. اکنون بهین‌ صنعت ‎یاب به سرمایه‌گذاران در کشورهای افغانستان، عراق، امارات و آذربایجان مشاوره می‌دهد.»

ریحانه رادی - نشان ایرانی 2 / روزنامه جام جم

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: نشان ایرانی 2 کارآفرینی علیرضا حجازی فر بهین صنعت یاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۱۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری ۱۵۰ همتی در صنعت و معدن خراسان رضوی

استاندار خراسان رضوی، گفت: در مجموع ۱۵۰ همت در دو سال و نیم گذشته در بحث صنعت و معدن خراسان رضوی سرمایه‌گذاری کرده‌ایم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری  با حضور در محل استودیو نمایشگاه ایران اکسپو 2024 تهران، اظهار داشت: این نمایشگاه توسط وزارت کشور با محوریت استانداری‌ها سال گذشته و امسال برگزار شد و هدف آن معرفی ظرفیت‌های اقتصادی استان‌ها است.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به رویکرد تشکیل زنجیره‌های ارزش افزود: یکی از مزیت‌هایی که خراسان رضوی دارد، وجود بارگاه منور رضوی در این استان و مشهد بوده که مزیتی را برای این خطه ایجاد کرده است لذا این امر مهم را یک ظرفیت مهم و استثنایی می‌دانیم.

وی با تاکید بر اینکه موضوع زیارت یک زنجیره ارزش است، تصریح کرد: با استفاده از این ظرفیت، به وسیله موضوع زیارت و تشرف به بارگاه منور رضوی بسیاری از مسائل اجتماعی و اقتصادی ما حل می‌شود.

نظری به دومین زنجیره ارزش استان پرداخت و ادامه داد: مزیت دیگر استان خراسان رضوی معادن آن است. بر این‌ اساس 30 درصد از سنگ آهن فولاد کشور در استان خراسان رضوی و شهر خواف تامین می‌شود.

استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه مسئله ترانزیت از دیگر زنجیره‌‌های ارزش استان خراسان رضوی است، تصریح کرد: کوتاه‌ترین بخش مربوط به کریدور شمال به جنوب در شرق کشور واقع شده که مبدا آن چابهار است، لذا این کریدور از شرق کشور امتداد پیدا می‌کند و به کشور روسیه و کشورهای آسیای مرکزی می‌رسد و ظرفیت ترانزیتی خوبی برای ایران ایجاد می‌‌کند.

وی با بیان اینکه خراسان رضوی یک استان کشاورزی و دارای فراورده‌های کشاورزی است، گفت: همچنین بیشترین صنایع غذایی در استان خراسان رضوی فعالیت‌ می‌کنند اما در این نمایشگاه دو زنجیره ارزش «زیارت و گردشگری» و زنجیره «فولاد» معرفی می‌شوند.

نظری بیان کرد: استان خراسان رضوی یکی از مهم‌ترین نمادهای اقتصاد بدون نفت را دارا است که بر این اساس بیش از 95 درصد اقتصاد استان ما بخش خصوصی است.

استاندار خراسان رضوی تاکید کرد: در بخش صنعت و معدن حدود 5 هزار و 600 واحد صنعتی معدنی داریم. همچنین 125 همت سرمایه‌گذاری شده است و طی دو سال و نیم گذشته 1342 پروانه جدید بهره‌برداری برای واحدها صادر کرده‌ایم. باید گفت؛ حدود 730 پروانه جدید و 612 پروانه توسعه‌ای بوده و جمع سرمایه‌گذاری در این واحدها حدود 50 همت است. 

وی خاطرنشان کرد: 53 واحد عمده در دست اقدام و ایجاد است که تا پایان دولت با 97 همت سرمایه‌گذاری به بهره‌برداری می‌رسند. در مجموع 150 همت در دو سال و نیم گذشته در بحث صنعت و معدن سرمایه‌گذاری کرده‌ایم.

نظری به حوزه اشتغال پرداخت و تاکید کرد: میانگین نرخ بیکاری ما در خراسان رضوی 6.2 و بیش از 43 درصد نرخ مشارکت این استان است. همچنین صادرات غیرنفتی ما نسبت به سال گذشته 20 درصد رشد داشته است.

استاندار خراسان رضوی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه چیزی به عنوان بیمه بیکاری که رشد کند نداریم، اظهار کرد: سال 1402 نسبت به 1401 حدود 16 درصد کاهش در این حوزه داشتیم.

وی به شرکت‌های دانش‌بنیان استان و ظرفیت‌های آنان اشاره کرد و گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار موثری به ویژه در حوزه تجهیزات پزشکی داریم. بر این اساس؛ تولید دارو، سی تی اسکن و ونتیلاتور از دستاوردهای خراسان رضوی است. در بحث صنایع قطعه سازی خودرو از صنایع تعیین کننده در کشور هستیم و یکی از زنجیره‌های ارزش ما خودرو و قطعات خودرو است.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • ظرفیت کشت گیاهان دارویی در بیش از ۵۰ نقطه لرستان
  • دلیل اعتراض طلافروشان چیست؟
  • توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری توسط پتروشیمی‌ها
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • ورود پتروشیمی ها به بالادست نفت بازی برد_برد است
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد
  • جمع آوری ۱۰۰ میلیون فوت مکعب گاز از مشعل‌های گازی کشور
  • سرمایه‌گذاری ۱۵۰ همتی در صنعت و معدن خراسان رضوی
  • راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد
  • مشعل های شرق کارون جمع آوری می شوند